Grecia Insulele Saronice sau Insulele Sporade

Saronice sau Sporade – Cand vrei tu

Traseu

Alimos – Dokos – Poros – Hydra – Aegina – Alimos

Volos – Skiathos – Skopelos – Alonissos – Skiathos – Volos

Locuri disponibile

Cati prieteni ai?

Cost

Pretul il discutam impreuna in functie de perioada si de modelul yachtului ales.

Alege vacanta pe yacht!

In fiecare zi ai alta insula de explorat, alt oras de vizitat, alta plaja sau golf pentru bronzat

Tot ce ai de facut este sa iti alegi destinatia, sa ne anunti cate persoane veti fi si care sunt lucrurile pe care v-ati dori sa le incercati pe vas. Restul – distractia, soarele si peisajele exotice – sunt in seama noastra!

Saronice sau Sporades

Ai un grup de prieteni si vreti sa incercati o vacanta pe yacht din insula in insula? Va incanta ideea de plaje pustii, golfuri cristaline, sate pescaresti sau orasele cosmopolite, cluburi si beach baruri? Strangeti prieteni cu care te distrezi si te simti bine si da-ne de stire!

Iti recomandam 2 rute perfecte pentru cei care nu au mai fost pe yacht! Distantele intre insule sunt mici si reusim sa imbinam si partea de party si partea relax&chill si partea de aventura.

Prima ruta, cea din Insulele Saronice are punctul de plecare in Marina Alimos (Atena), si timp de o saptamana vom fi in fiecare zi pe alta insula. Vom petrece o noapte in Poros la celebrul party golf  Russian Bay, pe Hydra insula pe care nu exista niciun mijloc de transport motorizat, in Dokos, o insula locuita doar de iepuri si capre si Egina, o insula tipic greceasca. Bineinteles ca nu vom rata nici celebrul Bolivar din Alimos.

Cea de-a doua ruta o propunem pe cea din Insulele Sporades, respectiv Skiathos, cea mai cunoscuta insula din grup, mereu sufocata de turisti, cu niste plaje divine, Skopelos, o insula unde ai multe de vizitat si Alonissos cu Peristera care este o rezervatie naturala de foci si lei de mare unde ai  sanse foarte mari sa inoate delfinii pe langa barca.

E greu sa alegi dar trebuie! Noi iti putem da cateva sfaturi.

  • E bine sa evitati luna august pentru ca este foarte aglomerat si barcile sunt mult mai scumpe.
  • Decideti-va din timp si astfel veti avea de ales dintr-o oferta mai variata de barci.
  • Se poate ajunge si cu avionul sau cu masina. La ruta din Saronice e mai simplu cu avionul pana la Atena. La ruta din Sporade puteti merge cu masinile.
  • Noua ne place sa mergem cu o zi mai devreme si sa plecam cu o zi mai tarziu.