Lefkada Grecia 4 – 11 iulie

Lefkada Grecia 4 – 11 iulie

Traseu

Lefkas – Kalamos – Kastos – Kefalonia – Ithaka – Meganisi – Lefkas

Locuri disponibile

24 persoane

3 yachturi

Cost
  • 550 EURO/persoana pe velier – pret valabil pana la 31 decembrie
  • 650 Euro/persoana pe velier – pret valabil pana la 1 Martie
  • 750 Euro/persoana pe catamaran
  • Pretul include inchirierea ambarcatiunii, skipper si toate cele necesare la bord.Pretul nu include transport la si de la marina de imbarcare, combustibil si taxe portuare (aprox 50€) si provizii (aprox 70€)

Alege vacanta pe yacht!

In fiecare zi ai alta insula de explorat, alt oras de vizitat, alta plaja sau golf pentru bronzat

Tot ce ai de facut este sa iti alegi destinatia, sa ne anunti cate persoane veti fi si care sunt lucrurile pe care v-ati dori sa le incercati pe vas. Restul – distractia, soarele si peisajele exotice – sunt in seama noastra!

Insulele verzi ale Greciei

Numite si insulele verzi ale Greciei, pline de paduri de pini si livezi de maslini si migdali, locul in care poti vedea testoase Carreta si delfini. Cei mici vor fi foarte ocupati cu balaceala in golfurile cu apa cristalina si plajele aproape pustii.

Kastos si Kalamos

Kastos este o insula mica cu aproxomativ 40 de locuitori permanenti, are un singur sat si un port. Este fermecatoare atmosfera traditionala si ce ne place cel mai mult este nu sunt prea multi turisti pe insula iar mancarea este grozava.

Kefalonia

Cea mai mare si celebra insula din grup. Aici gasim una dintre cele mai fotografiate plaje din Grecia, Plaja Myrtos dar si pesteri, castele, manastiri. Gata de explorare?

Ithaka

Insula ne va impresiona cu plantatii imense de maslini, fiind o destinatia ideala pentru hiking. Sunt nelipsite plajele pustii, cu apa limpede si satele pescaresti. Desi este foarte aproape de Kefalonia, Ithaka nu a fost atinsa de turismul de masa si asta inseamna ca ne putem bucura de frumusete unei insule grecesti traditionale

Meganisi

O insula nedescoperita inca de foarte multi turisti, cu sate pescaresti, stradute inguste si taverne traditonale. Multe golfuri pustii perfecte pentru baie si snorkeling.