News&Events

Pirate Princess – iulie 2017

Incheiata cu succes, Pirate Princess Week mi-a demonstration ca o saptamana cu copiii pe yacht nu este deloc dificil, deloc periculos, bineinteles atata timp cat respecti un minim de reguli. Micutele printese pirat, vedetele saptamanii au fost Theea, Natalia si Dani, de 9,8 si respectiv 6 ani.

Inainte de plecare, fetele au ales tema saptamanii si si-au facut propriul steag si asa s-a nascut conceptul Pirate Princess. Fireste ca trebuia sa achizitionam si ceva accesorii astefel incat poveastea sa prinda viata, asa ca nu ne-au lipsit palarii, sabii, pistoale cu apa si multe multe altele.

Momentul in care ne-am vazut velierul pe care urma sa ne petrecem saptamana, mai bine zis prima saptamana a copiilor pe mare, a fost magic. Si-au ales cabina, au inceput sa isi despacheteze si sa isi aranjeze singure hainele si rochitele, sa se probeze cu diverse tinute luate special pentru marele eveniment.

Au ascultat cu atentie ce reguli trebuie sa respecte astfel incat sa nu existe riscuri de nici un fel si au inceput joaca. Exact! Joaca a inceput chiar inainte de plecarea din marina.

Daca se intreaba cineva ceva legat de raul de mare… Ei bine, a fost un subiect care nu a fost adus in discutie de fata cu copiii si astfel nici nu a existat. Au fost dornice sa ajute si sa invete ce trebuie facut pe yacht. Discutii de genul “acum e randul meu la ancora! tu ai fost cand am plecat!!” sau “ alea doua fendere eu le ridic!” sau  “Mami! Uite! conduc eu! si nu e pe pilot automat!” erau frecvente si ne bucuram si noi de bucuria lor.

Vacanta a fost una complexa, am fost fost pe plaje pustii, am fost si pe plaje celebre, am intrat in pesteri si ne-am scufundat in ele, am explorat insule, am explorat oraselele in care s-a filmat celebrul Mamma Mia, am cules oregano salbatic, mult oregano, am facut snorkeling si diminetile in care ne trezeam in golfuri micute cu apa cristalina incepeau ca nerabdarea piratilor de a incepe joaca, sariturile in apa si cautarile de scoici, melci si alte giuvaiere.

A fost prima data pe mare pentru cele trei micute pirat dar cu siguranta nu ultima. O vacanta de referinta, despre care au avut multe de povestit. Las filmuletul saptamanii si cateva poze ca sa va dati seama de atmosfera 🙂

 

10 noiembrie, 2017 Evenimente 2017
One Comment
  1. Very nice style and design and great written content , hardly anything else we want : D. Constantina Gael Magbie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *