Grecia / Kids Week

Grecia: 22 – 29 iunie

TRASEU

Lefkas – Kalamos – Kastos – Kefalonia – Ithaka – Meganisi – Lefkas

LOCURI DISPONIBILE
  • 24 de persoane
  • 3 yachturi
COST
  • 750 EURO/cabina de 2 persoane
  • daca vrei sa stii mai multe despre ce este si ce nu este inclus in cost ai detalii aici, in sectiunea „costuri”

Lasa-ne sa iti oferim vacanta pe care o meriti!

Contacteaza-ne si de restul ne ocupam noi.

Tot ce ai de facut este sa iti alegi destinatia, sa ne anunti cate persoane veti fi si care sunt lucrurile pe care v-ati dori sa le incercati pe vas. Restul – distractia, soarele si peisajele exotice – sunt in seama noastra!

Insulele verzi ale Greciei

Numite si insulele verzi ale Greciei, pline de paduri de pini si livezi de maslini si migdali, locul in care poti vedea testoase Carreta si delfini. Cei mici vor fi foarte ocupati cu balaceala in golfurile cu apa cristalina si plajele aproape pustii.

Kastos si Kalamos

Kastos este o insula mica cu aproxomativ 40 de locuitori permanenti, are un singur sat si un port. Este fermecatoare atmosfera traditionala si ce ne place cel mai mult este nu sunt prea multi turisti pe insula iar mancarea este grozava.

Kefalonia

Cea mai mare si celebra insula din grup. Aici gasim una dintre cele mai fotografiate plaje din Grecia, Plaja Myrtos dar si pesteri, castele, manastiri. Gata de explorare?

Ithaka

Insula ne va impresiona cu plantatii imense de maslini, fiind o destinatia ideala pentru hiking. Sunt nelipsite plajele pustii, cu apa limpede si satele pescaresti. Desi este foarte aproape de Kefalonia, Ithaka nu a fost atinsa de turismul de masa si asta inseamna ca ne putem bucura de frumusete unei insule grecesti traditionale

Meganisi

O insula nedescoperita inca de foarte multi turisti, cu sate pescaresti, stradute inguste si taverne traditonale. Multe golfuri pustii perfecte pentru baie si snorkeling.