Destinatii

GRECIA

insule nelocuite
plaje salbatice
Arhitectura specifica insulara, multitudinea de insule nelocuite si accesibile doar cu yachtul si apa transparenta sunt doar cateva dintre motivele pentru care merita sa navighezi in apele Greciei. Peisajul muntos, cu numeroase plaje pietruite si pesteri care pot fi explorate cu barca pneumatica ori echipament de snorkeling, constituie scena perfecta pentru o aventura accesibila oricui.

Grecia constituie o imbinare armonioasa de relief semi-muntos si litoral, padurile de conifere coborand de multe ori pana aproape de tarm. Insulele izolate sunt locuri perfecte pentru explorare sau petreceri nocturne, in timp ce orasele ofera o infrastructura turistica impresionanta.

CROATIA & ITALIA

orase medievale pe coasta Adriaticii

Atat tarmul italian, cat si cel croat sunt presarate cu monumente arhitectonice de o frumusete impresionanta. Orase medievale datand de peste 300 de ani asteapta sa fie explorate la pas de catre noi aventurieri in fiecare vara.

Yachtingul ofera oportunitatea de a vizita locatii multiple pe parcursul unei singure excursii. Vom vizita orase ca desprinse din povesti, vom dansa la petreceri organizate in pesteri si vom explora minunatul univers subacvatic al marii Adriatice.

Vino cu noi!

FRANTA

navigatie si romantism
Patria romantismului, a vinurilor si mancarurilor rafinate. O vacanta pe yacht in Franta este un prilej minunat sa te (re)indragostesti. Aici poti gasi acel apus perfect pentru o cerere in casatorie sau o declaratie de dragoste.

Locatii luxurioase, orase mereu sclipitoare si o infrastructura turistica impresionanta pot fi definitia unei vacante ideale pentru cei care cauta acest lucru.

Indiferent de preferinte, o vacanta in Franta este foarte probabil sa fie o alegere mai mult decat satisfacatoare.