Atena – Mykonos 25 Iunie – 2 Iulie 2022

Atena – Mykonos 25 Iunie – 2 Iulie 2022

TRASEU

Atena – (Kolona) Kythnos – Syros – Mykonos – (Loutra) Kythnos – Sounion Golf – Atena

LOCURI DISPONIBILE
  • 20 de persoane
  • 2 catamarane
COST
  • Loc pe catamaran 790 – 1250 EURO/persoana, platibil in doua rate

Lasa-ne sa iti oferim vacanta pe care o meriti!

Contacteaza-ne si de restul ne ocupam noi.

Tot ce ai de facut este sa iti alegi destinatia, sa ne anunti cate persoane veti fi si care sunt lucrurile pe care v-ati dori sa le incercati pe vas. Restul – distractia, soarele si peisajele exotice – sunt in seama noastra!

Kythnos – Insula cu 70 plaje, marea majoritate inaccesibile de pe uscat datorită structurii muntoase a insulei. De la plaje cu apă turcoaz și limpede, la golfuri de un albastru abisal absolut. Insula are o altitudine maximă de 297 m și până în 1970 nu a fost locuită permanent. Kythnos încă păstrează modul tradițional de viata, fiind puțin afectată de turismul de masă. Pe insulă se află una din cele mai mari peșteri din Grecia – Cave of Katafiki.

Syros – Una dintre cele mai fascinante opriri din călătoria noastră va fi pe insula Syros, chiar în orașul capitală a Cicladelor, Hermoupolis, unul dintre cele mai fascinante porturi din punct de vedere arhitectural de la Marea Mediterană. Un muzeu viu cu unele dintre cele mai vechi clădiri din Grecia și în acceași timp unul dintre cele mai cosmopolite orașe ale insulelor grecești. Hermoupolis înseamnă “Orașul lui Hermes”,  iar așa cum știm Hermes era zeul comerțului în mitologia greacă. La 20 de minute de Hermoupolis se află satul Kini, sat pescăresc presărat cu taverne pe întreaga lungime a plajei, iar apa este de un albastru turqoise carraibian. Deasemenea exista Galissas, zonă cunoscută pentru plajele unde îmbrăcămintea este opțională, care a devenit în ultimul timp un loc foarte vizitat.

Datorită faptului că insula este una administrativă și are parte de locuitori pe toată perioada anului, prețurile sunt rezonabile iar tavernele oferă pește proaspăt zilnic. Se pot închiria scutere și atv-uri pentru o scurtă drumeție în punctele cele mai înalte pentru a admira apusul alături de cei dragi și de prieteni.

Delos – Insulă sacră, fiind locul de naștere a zeului Apollo.

Așa cum este cunoscută încă din antichitate, Delos a avut o importanță puternică în Mediterana, fiind locuită începând cu anul 3000 Î.C., iar un maxim al activității l-a avut în jurul anului 167 Î.C., când portul a devenit zonă liberă. Aici se tranzacționau până la 10.000 de sclavi pe zi, în perioada imperiului roman.

Mykonos – Ibiza Greciei.

Definiția ne spune totul. Insula de Est a Mediteranei care nu doarme niciodată. Pentru mai mult de jumătate de secol, Mykonos a fost un Mecca al turistilor și căutătorilor de aventură. Insula a fost vizitată de-a lungul timpului de către fiecare celebritate, figură sportivă, lider politic, arheolog, profesor, student, scriitor, muzician și nu e o exagerare să spunem că există câte ceva pus de-o parte pentru toată lumea în Mykonos.